Tercüme

Üniversite öğrencilerinin her türlü ödevlerini ingilizceden türkçeye, ya da türkçeden ingilizceye çeviriyoruz. Tercüme tekniklerine uygun şekilde çeviriyoruz. Tercüme ödevleriniz geldiği takdirde en kısa zamanda bize ulaştırınız.

Türkçe yazdığınız, makale ve tezlerinizi kısa süre içinde imgilizceye çeviriyoruz. Çeviri yaparken dikkat ettiğimiz nokta, teknik terimlerin çevrimidir. Bu konuda deneyimli bir ekip olduğumuz için hassasiyetle çevirinizi yapmaktayız. 

İngilizceden Türkçeye olan çevirilerinizi de kısa süre içinde yapmaktayız. 

İngilizce makaleleriniz yanında, kitap çevirileri ve kitap özeti de yapmaktayız. Çevirilerinizi kısa süre içinde yapmaktayız. 

Mühendislik, tıp, işletme , ekonomi gibi teknik çevirilerinizi uygun fiyatlarla yapmaktayız. 

Ses dosyalarınızın çözümünü yapıp ingilizceye ya da Türkçeye çevirisini yapmaktayız. 

Bilgi almak için iletişim sayfasından bizimle irtibata geçiniz. 

 

 

 

Çalışma Saatlerimiz

Ödevlerinizi 7/24 yollayabilirsiniz. Mail attıktan sonra  whatsapptan bilgi mesajı atabilirsiniz. Ödevlerinizi zamanında teslim ediyoruz. Lisans yüksek lisans ve MBA öğrencilerine tez, tez yazımı, tez düzenlemesi, ödev, makale, mühendislik çizim ve proje yapıyoruz. İletişim sayfamızda yer alan tüm telefon numaralarında whatsapp vardır, iletişimin kısıtlı olduğu durumlarda whatsapp üzerinden mesaj bırakabilirsiniz. RSS

site stats

Arama Kelimeleri

Üniversite öğrencilerine 15 yıldan beri destek veren ekibimiz size sorunsuz Ödev, Tez, Proje hazırlama desteği verecektir. Arayın Serkan Hoca 05325266588

İletişim Bilgileri

 

  • Serkan Hoca : 05325266588